Rowenta TN4500F0 szakállvágó

Cikkszám: 889073
Rowenta TN4500F0 szakállvágó
Rowenta TN4500F0 szakállvágó
Rowenta TN4500F0 szakállvágó
Rowenta TN4500F0 szakállvágó
Rowenta TN4500F0 szakállvágó
Rowenta TN4500F0 szakállvágó

Rowenta TN4500F0 szakállvágó

Cikkszám: 889073
Raktáron  5 db
25 798 Ft

Tulajdonságok:

Szerezze be hosszú szakálla gondozásához a Rowenta Signature exkluzív szakállvágó szettet. A szakállvágó szerkezete kifejezetten a hosszú, sűrű szakállakhoz lett tervezve, a tökéletes vágásért és kiváló eredményekért. A titán felület és az önélező pengék ezen felül hosszantartó kiváló teljesítményt biztosítanak. A termék két rugalmas fésűs toldóelemmel kerül szállításra, 44 pontos beállítással, amelynek köszönhetően alkalmas minden hosszúságú szakáll ápolására. A szett ezen kívül a tökéletes szakállvágáshoz nélkülözhetetlen tartozékokat is tartalmaz: 100%-ban sertésszőrből készült kefét és nemesacél olló

Ideális szakállvágó szett a tökéletes, gondozott hosszú szakállért. A Rowenta Signature szakállvágó szett a hosszú szakáll gondozásához, mindent biztosít a hosszú szakáll tökéletes gondozásához: nagyteljesítményű, speciális szerkezetű szakállvágót, állítható fésűs toldóelemeket és nélkülözhetetlen, kiváló tartozékokat, ide értve a 100 %-ban sertésszőr kefét és az első osztályú rozsdamentes acél ollót.

Nagy teljesítményű vágásA kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, titánbevonatú pengék mindig élesek maradnak és még a legsűrűbb szakáll esetében is tökéletes vágást biztosítanak, egyetlen vágással.

Tökéletes tartozékok hosszú szakáll vágásához.A szett 100 %-ban sertésszőrből készült kefét tartalmaz, amely rendezi és amely irányítja és támogatja a szakáll egészséges növekedését és egy első osztályú rozsdamentes acélból készült ollót a szakáll nehezen hozzáférhető helyeken történő pontos és könnyű vágásához. Egyszerűen, mindent tartalmaz a szakáll tökéletes gondozásához.

Penge anyaga: Rozsdamentes acél Penge bevonata: Titán Gyorstöltés Tisztítás: Mosható fej Tisztítókészlet: Olaj + kefe Töltésszint-jelző Színek: Metálkék Akkumulátor típusa: Lítium-ion Vezeték nélküli működés: 120 perc Töltési idő: 90 perc