Remington MB4000 Style Series B4 szakállvágó

Cikkszám: 926221
Remington MB4000 Style Series B4 szakállvágó

Remington MB4000 Style Series B4 szakállvágó

Cikkszám: 926221
Raktáron  5 db
12 369 Ft

Tulajdonságok:Érj el tökéletes formázást az új Style Series B4 szakállvágó segítségével. A vágáshossz állító tárcsa segítségével egyszerű az átváltás a szőrzet hosszak között a barkód nyírásakor és a szakállad kontúrjának definiálásakor. Az önélező, levehető és mosható vágókéseknek köszönhetően a készülék karbantartási igénye elenyésző, és hála a 40 perces vezeték nélküli üzemidejének mindenkor karban tudod tartani vele a megjelenésed.

Precíz formázás a vágáshossz állító forgótárcsa segítségévelA 0, 4mm és 18mm közötti vágáshosszak segítségével a 3 napos borostás megjelenéstől a jól karbantartott, teljes szakállig bármilyen fazont kialakíthatsz. A számodra megfelelő szőrzet hosszúság kiválasztása könnyedén elvégezhető a vágáshossz állító forgótárcsa segítségével.

55%-kal jobban irányítható vágásA Style Series B4 szakállvágó 0, 4mm és 18mm közötti 17 hosszúság fokozatának köszönhetően 55%-kal jobban irányítható a vágás.

Egyszerűen karbantartható, önélező, mosható vágókésekA Style Series B4 önélező vágókéseinek köszönhetően folyamatosan kiváló vágóteljesítmény érhető el. Ha eljött az ideje a szakállvágód tisztításának, akkor egyszerűen vedd le a vágókést és a csap alatt leöblítve állíthatod helyre friss és újszerű állapotát. Azt a kényelmes érzést is imádni fogod, ahogy a speciális tervezésű kényelmes ComfortTip pengék a bőröddel bánnak.

Kényelmes önélező ComfortTip vágókések Levehető mosható vágókések Könnyed precizitást biztosító vágáshossz állító forgótárcsa 1 db. állítható vezetőfésű Különböző nyírási hosszak (0,4mm-18mm) 0,5 mm-es fokozatok max. 5mm-ig 2mm-es fokozatok (6 - 18mm) 60 perces vezeték nélküli üzemidő 10 órás feltöltési idő Töltésjelző Hordtáska