Philips S7783/55 Shaver series 7000 nedves és száraz elektromos borotva fekete

Cikkszám: 1021340
Philips S7783/55 Shaver series 7000 nedves és száraz elektromos borotva fekete

Philips S7783/55 Shaver series 7000 nedves és száraz elektromos borotva fekete

Cikkszám: 1021340
Raktáron  5 db
58 143 Ft

Tulajdonságok:Alapos borotválkozás, még hatékonyabb bőrvédelem A Philips Series 7000 könnyedén siklik a bőrén, miközben minden szőrszálat a bőrhöz közel vág el – akár 3 napos szakállon is. A speciális SkinIQ technológiával ellátott borotva érzékel, alkalmazkodik, és segítséget nyújt a megfelelő mozdulathoz, így nagyobb védelmet biztosít a bőr számára.

Csökkenti a súrlódást a bőrön az irritáció minimalizálása érdekében. A védőbevonat a borotvafej és a bőr között helyezkedik el. A négyzetmilliméterenként akár 2000 mikrotechnológiájú gyöngyből álló anyag 25%-kal* csökkenti a súrlódást a bőrön az irritáció minimalizálása érdekében.

Erőteljes teljesítmény minden mozdulatnál. A SteelPrecision pengék percenként akár 90 000 vágással is alapos borotválkozást tesznek lehetővé, így több szőrszálat vágnak le egy mozdulattal. A 45 nagy teljesítményű penge önélező és Európában gyártott.

Rávezeti egy jobb technikára, amely kevesebb mozdulatot eredményez. A mozgásérzékelő technológia nyomon követi a borotválkozás módját, és segít a hatékonyabb technika elsajátításában. Mindössze három borotválkozás után a férfiak többsége kevesebb mozdulattal járó, jobb borotválkozási technikát ért el.

Még jobb borotválkozási élmény az alkalmazással. Tökéletesítse a borotválkozást a borotva és a Philips GroomTribe alkalmazás párosításával. Borotválkozásról borotválkozásra kövesse nyomon bőre állapotának alakulását, szabja személyre a borotválkozást, és sajátítsa el a bőrét leginkább kényeztető borotválkozási technikát.

A szakállhoz igazodik a könnyed borotválkozás érdekében. Az intelligens arcszőrzet-érzékelő másodpercenként 125-szor ellenőrzi a szőrzet sűrűségét, és automatikusan a kapott értéknek megfelelően állítja be a vágóteljesítményt. Ez a technológia könnyed és kíméletes borotválkozásról gondoskodik.

A rugalmas fejek követik az arc körvonalait. A teljesen rugalmas fejek 360°-ban elforognak az arc körvonalainak követése érdekében. Tapasztalja meg, ahogyan az alapos és kényelmes borotválkozás közben optimálisan illeszkednek a bőrhöz.

Precizitást és vágási hatékonyságot biztosító kialakítás. A borotvafejek új formáját a pontosságra tervezték. A felületen szőrvezető csatornákat alakítottak ki, amelyek hatékony vágási pozícióba állítják a szőrszálakat.

Alapos tisztítás mindössze 1 perc alatt a higiénikus borotválkozás érdekében A hatékony tisztítóegység mindössze 1 perc alatt alaposan megtisztítja és keni a borotvát, így hosszabb ideig élvezhető a maximális teljesítmény. A tisztítóegység tízszer hatékonyabb, mint a vízzel történő tisztítás. Ez a világ legkisebb tisztítóegysége, így könnyen tárolható és bárhol használható.

Borotválkozás nedvesen, szárazon, vagy akár a zuhany alatt. Igazítsa borotválkozási szokásait az igényeihez. A nedves és száraz használat lehetőségével kényelmes száraz, illetve frissítő nedves borotválkozásban lehet része. A borotválkozás zselével vagy habbal akár a zuhany alatt is lehetséges.

Fogantyúba épített precíziós formázó. Végezze el az utolsó simításokat a borotva rugósan oldódó precíziós formázójával. A borotva készülékházába integrált kialakítás tökéletes megoldást kínál a bajusz és a pajesz ápolására.

Akár 60 perc vezeték nélküli borotválkozás a teljes feltöltés után. Borotválkozzon akár 60 percig vezeték nélkül az akkumulátor teljes feltöltését követően.

1 óra töltési idő és 5 perces gyorstöltés. Töltse fel teljesen a borotváját 1 óra alatt a nagy teljesítményű és energiahatékony lítium-ion akkumulátornak köszönhetően. Siet valahová? Csatlakoztassa a borotvát 5 percre, és 1 teljes borotválkozáshoz elegendő teljesítményt kap.

A borotvához „öko-útlevél” (Eco passport) tartozik. A Philipsnél a termékek előállításának minden fázisában a fenntarthatóságot szem előtt tartva járunk el. A pengegyártó üzemünk 100%-ban megújuló energiát használ, csomagolásunkat pedig újrahasznosítható anyagok felhasználásával készítjük. Minden borotvához „öko-útlevél” (Eco passport) tartozik.

Borotválkozási rendszer: SteelPrecision pengék Kontúrkövetés: 360 fokban elforduló, rugalmas fejek SkinIQ technológia: Védelmet nyújtó SkinGlide bevonat, Motion Control érzékelő, Power Adapt érzékelő Nedves és száraz használathoz Kijelző: LED-kijelző, mozgásvezérlő jelzőfény, akkumulátor töltöttségi szintjének jelzése, utazózár Tisztítás: Egyérintéses kioldás, teljesen lemosható Működési idő: 60 perc Töltés: Teljes feltöltés 1 óra alatt, 5 perces gyors töltés Automatikus feszültségválasztás: 100–240 V Készenléti mód: 0,04 W Maximális energiafelhasználás: 9 W Akkumulátor típusa: Lítium-ion Szoftver: App GroomTribe, csatlakozás Bluetooth® kapcsolaton keresztül Okostelefonos kompatibilitás: iPhone és Android™ készülékek SH71 cserefej: Cserélje 2 évente SH71 tartozékkal