Philips S1133/41 Series 1000 elektromos borotva

Cikkszám: 844137
Philips S1133/41 Series 1000 elektromos borotva

Philips S1133/41 Series 1000 elektromos borotva

Cikkszám: 844137
Raktáron  5 db
12 166 Ft

Tulajdonságok:A PowerCut pengéket az egyenletesen alapos borotválásra fejlesztették kiA kényelmes és alapos borotválkozáshoz tervezett, precíziós kialakítású önélező pengék egyenletes borotválkozást tesznek lehetővé.

A 4 irányba mozgó, rugalmas fejek követik az arc kontúrjait, alapos borotválást eredményezveTapasztalja meg a kényelmes, alapos borotválkozást a 4 irányba mozgó, rugalmas és lebegő fejek segítségével. A borotvafej igazodik az arc vonalához, ezáltal gyengéden, nagyobb nyomás nélkül ér a bőrhöz.

Egyérintéses kioldás az egyszerű tisztításértA borotva tisztítása egyszerű. Egyetlen gombnyomással pattintsa ki a borotvafejet, és öblítse le vízzel.

Vezetékes és vezeték nélküli használatBorotválkozzon a kívánt időpontban – a borotvával, amely mindig készen áll. Használja vezeték nélkül, vagy csatlakoztassa a borotválkozáshoz, ha az akkumulátor lemerült.

1 szintes töltöttségjelző a borotva optimális használatáhozAz intuitív jelzőről leolvashatja a borotva töltöttségi szintjét: alacsony, teljesen lemerült vagy teljesen feltöltött.

40 perc vezeték nélküli borotválkozás 8 óra töltés utánA 8 órás töltés után akár 40 percig is borotválkozhat. Vagy használja tápkábellel csatlakoztatva, ha az akkumulátor lemerült.

27 önélező penge biztosítja az egyenletes, alapos borotválkozástA 27 darab precíziós kialakítású önélező penge minden alkalommal alapos borotválkozást eredményez.

IPX7 vízálló a könnyű tisztíthatóságértMivel a borotva IPX7 vízálló besorolású, könnyedén tisztítható a csap alatt. Az IPX7 besorolás azt jelenti, hogy a vízbe merítést is kibírja akár 1 méterig, legfeljebb 30 percig.

Ergonomikus markolat a kényelmes használat érdekébenErgonomikus kialakításának köszönhetően borotválkozás közben biztonságos fogást biztosít, így magabiztosan használhatja a borotvát.

Csúszásmentes gumibevonatú markolat Borotválkozási rendszer: PowerCut pengerendszer Kontúrkövetés: 4 irányba mozgó, rugalmas fejek Akkumulátor típusa: NiMH Működési idő: 40 perc Töltés: Teljes feltöltés 8 óra alatt Automatikus feszültségválasztás: 100–240 V Cserélhető fej: Cserélje 2 évente SH30 tartozékkal