Apple iPad Pro 12.9" (4. gen) 128GB Wifi + Cellular asztroszürke (MY3C2)

Cikkszám: 905943
Apple iPad Pro 12.9" (4. gen) 128GB Wifi + Cellular asztroszürke (MY3C2)

Apple iPad Pro 12.9" (4. gen) 128GB Wifi + Cellular asztroszürke (MY3C2)

Cikkszám: 905943
Raktáron  5 db
434 140 Ft

Tulajdonságok:

A következő számítógéped nem számítógép lesz.

Hanem egy varázslatos üvegfelület.

Olyan gyors, hogy a legtöbb PC laptop a nyomába se ér. Profi kameráival egészen új fényben tárja eléd a világot. Az ujjaddal, érintőceruzával, billentyűzettel és most már érintőpaddal is használhatod.

Megérkezett az új iPad Pro.

Liquid Retina technológia

Az egész előlapot kitöltő Liquid Retina kijel­ző gyönyörű látvány, magával ragadóan természetes élmény kezelni, és hihetetlenül fejlett technológiákat rejt. Ilyen a ProMotion, a True Tone és az iparágban egyedülálló színpontosság, melyek együtt gondoskodnak arról, hogy minden gyönyörűen mutasson és gördülékenyen működjön. A jellemzők ilyen lenyűgöző összjátékából nem is születhet más, mint a világ legjobb mobileszköz-kijel­zője.

Pro kamerák

Fejlett kamerái, nagy kijel­zője, villámgyors működése és nagy pontosságú érzékelői mindig is egyedülálló hatékonysággal ruházták fel az iPadet. A széles látószögű és az új, ultraszéles látószögű kamerával tökéletes fotókat és videókat komponálhatsz. A kamerákhoz stúdióminőségű mikrofonokból és négy hangszóróból álló hangrendszer párosul, így iPad Pród akár többkamerás filmfelvevő eszközként is használhatod.

LiDAR-szkenner

A távolságmeghatározásra szolgáló LiDAR (Light Detection and Ranging, lézeralapú távérzékelés) technológia azt méri meg, hogy egy lézerfénymintázat mennyi idő alatt jut el az objektumokig, és verődik vissza azokról. A csúcstechnológiát, melyet a NASA is felhasznál következő Mars-küldetéséhez, mérnökeink olyan méretűre zsugorították, hogy elférjen a vékony és könnyű iPad Próban.

Egyedi tervezésű LiDAR-szkennerünk szabadban és beltérben is képes a visszaverődő fény repülési idejéből meghatározni az érzékelő és az 5 méteren belül levő objektumok közti pontos távolságot. A fotonszintű pontossággal és nanoszekundumos sebességgel működő technológia hihetetlenül izgalmas új lehetőségeket nyit a kiterjesztett valóság előtt, és azon túl is.

A LiDAR-szkenner a profi kamerákkal, a mozgásérzékelőkkel és az iPadOS által biztosított programozási keret­rendszerekkel együttműködve méri a távolságot. Az iPad Prót a hardver, a szoftver és a páratlanul innovatív technológiák eme fantasztikus kombinációja teszi a világ legjobb AR-eszközévé.

Kiterjesztett valóság

Az új iPad Prón az AR-appok még élethűbb élményt nyújtanak. Az AR-objektumok elhelyezése már késleltetés nélkül, azonnal történik. Az életszerű objektumkitakarás lehetővé teszi, hogy az AR-objektumok a valós környezet tárgyai és építményei előtt és mögött mozogjanak. Továbbfejlesztettük a motion capture-t és az emberek kitakarását, ezért pontosabban működnek, mint valaha. A fejlesztők pedig mindezekkel az eszközökkel az eddigieknél is magával ragadóbb tartalmakat hozhatnak létre.

Felvétel és szerkesztés

Az iPad Prót profi kamerarendszere teszi hihetetlenül sokoldalúvá. 4K-s videókat vehetsz fel, szerkeszthetsz és oszthatsz meg – ugyanazzal az egy eszközzel. Az ultraszéles látószögű kamerával egyetlen fotóba befoghatsz egy egész helyiséget, amit aztán közvetlenül a képen áttervezhetsz a Korrektúra funkcióval. Dokumentumokat szkennelhetsz, majd Apple Pencillel aláírhatod őket, jegyzetelhetsz rájuk, és egyetlen koppintással elküldheted a kiegészített példányt.

TrueDepth kamera

Az előlapon található TrueDepth kamera teszi lehetővé a Face ID használatát, melynél biztonságosabb arcazonosító technológiát semmilyen más táblagépen – sem pedig számítógépen – nem találsz. Sőt, még többre képes: FaceTime-ozhatsz a barátaiddal, Portré módú szelfiket készíthetsz, és Animojivá alakíthatod magad, hogy feldobd az Üzenetekben folytatott beszélgetéseidet.

A12Z Bionic

Az A12Z Bionic chippel az iPad Pro olyan gyors lett, hogy teljesít­ményben lekörözi a legtöbb ma kapható PC-laptopot. A minden­napi feladatoktól a nagy grafikai igényű munkafolyamatokig mindent gyorsan és gördülékenyen végezhetsz rajta. 8 magos grafikus processzora pedig még több teljesítményt nyújt, amitől simábban futnak és realisztikusabban jelennek meg azok az appok és játékok, amiknél ez igazán számít.

Profi munka­menet

Az A12Z Bionic chipet arra terveztük, hogy bírja a kiképzést, és a profi appok se okozzanak neki gondot. 8 magos grafikus processzora akadásmentesen visz olyan feladatokat is, mint a 4K-s videók szerkesztése, 3D-s modellek tervezése vagy az AR-appok futtatása. Tovább­fejlesztett hűtő­rendszerével nagyobb csúcs­teljesítményt képes elérni, és a folyamatos igénybevételt is tovább bírja, ami ideálissá teszi a profi munkafolyamatokhoz. Az Apple saját tervezésű Neural Engine-je pedig beépített gépi tanulási képességeket kölcsönöz neki, hogy kész legyen a profi appok legújabb generációjára.

Multitasking

Az iPadOS-t úgy terveztük, hogy maximálisan kihasználja az iPad Pro teljesítményét és képességeit. A szupergyors hardver és nagy tudású szoftver együttes tervezésével értük el, hogy minden gyorsan és gördülékenyen működjön. Így könnyedén használhatsz egyszerre több alkal­mazást, és gyorsan váltogathatsz az alkal­mazáshelyek közöttt.

Magic Keyboard

Az új Magic Keyboard zseniális kiegészítő az iPad Próhoz.2 Nincs még egy billentyűzet iPadhez, amin ennyire jó gépelni. Érintőpadja izgalmas új lehetőségeket visz az iPadOS használatába, USB-C portján keresztül töltheted az iPadedet, használaton kívül pedig védőtokként óvja a kijel­zőt és a hátlapot. Az iPad Prót mágnes rögzíti az új konzolos megoldáshoz, mely a levegőben tartja, és tökéletesen az igényeid szerint állíthatod be vele a dőlésszöget.

Teljes méretű billentyűzet

Az iPad Próhoz önálló billentyűsapkákkal épített, teljes méretű billentyűzetet alkottunk, melyen halkan, könnyedén gépelhetsz az ollós mechanizmusnak és az 1 mm-es billentyűútnak köszönhetően. Most már bátran nekiülhetsz regényt írni, lazán összedobhatsz egy üzleti tervet, vagy pillanatok alatt letudhatod a leveleid megválaszolását. És mivel a billentyűk háttér-világításúak, éjjel is pont olyan hatékonyan dolgozhatsz, mint nappal.

Érintőpad újratervezve

A teljes felületén kattintható érintőpad az iPadOS használatának egészen új módját kínálja. Használhatod vele az iPadOS új kurzorát, ami például a táblázatok szerkesztéséhez és a szöveg­kijelöléshez is kiváló eszköz, sőt akár mindent közvetlenül vezérelhetsz vele. Emellett a jól megszokott Multi-Touch ujjmozdulatokat is alkalmazhatod a gyors navigáláshoz: csúsztatással a főképpernyőre juthatsz, váltogathatsz az alkal­mazáshelyek közöttt, és két ujjal is koppinthatsz a jobb gombos kattintáshoz.

Kurzor az iPadOS-hez

Az iPadOS-hez tervezett új kurzor az iPad ismerős, Multi-Touch mozdulatokra alapuló vezérlésének nagyszerű kiegészítője. Mindig olyan eszközzé alakul, amilyenre épp szükséged van, attól függően, hogy milyen elem – például gomb, alkal­mazásikon vagy szöveg – fölé viszed. Különösen azokhoz a feladatokhoz jön jól, amelyek nagyobb pontosságot igényelnek, például táblázatok vagy szöveg szerkesztéséhez. A kurzor és az ujjmozdulatos vezérlést is támogató érintőpad együtt az iPadOS használatának rendkívül hatékony és újszerű módját kínálja.

Alkoss

A nagyon alacsony késleltetéssel működő, nyomás- és dőlésérzékeny Apple Pencil szabad teret enged a művészi önkifejezés legváltozatosabb formáinak, legyen szó fotók retusálásáról, születésnapi üdvözlőkártyák illusztrálásáról vagy bármi másról.2 És mivel az iPad Próra mágnesesen ráillesztve töltődik, mindig azonnal készen áll, amint bevillannak az ötleteid.

Jegyzetelj

Az iPad ideális arra, hogy lejegy­zeteld és átláthatóvá tedd vele a gondolataidat. A Jegyzetek appban olyan természetesség­gel skiccel­hetsz, mint egy papírlapon, és a lefirkantott ötleteket rendszerez­heted, megoszthatod másokkal, vagy akár egy prezentációba is beillesztheted. Az App Store-ban pedig még több olyan szuper appot találsz, amellyel a jegyzetelés, jelölgetés és jegyzetrendszerezés teljesen új szintjét ismerheted meg.

Jelölgess

Az Apple Pencil fantasztikus egyszerűséget visz a feladataidba, hiszen közvetlenül jelölgethetsz vele. Lőj egy képernyőfotót, és jegyzetelj rá. Szkennelj be egy do­ku­men­tu­mot, és írd alá az iPaden. PDF-ekre is egyszerűen ráírhatsz, aztán a jelöléseiddel együtt elküldheted őket. Egyes appokban, például a Keynote-ban pedig közvetlenül a tartalomra is rajzolhatsz.

Vékony, könnyű és strapabíró

Az iPad Pro bámulatosan sokoldalú eszköz, amit könnyen magaddal hordhatsz és bárhol használhatsz – bedobhatod a hátizsákodba, és repülőgépen a lehajtható asztalodra is felállíthatod. Az akkuja akár 10 órát is bír, így egész nap úton lehetsz.

Hálózati kapcsolatok

Az iPad Pro egy végletekig profi munkaállomás. Nyomtathatsz és fájlokat küld­hetsz róla, sőt projektort is használhatsz vele – mindezt vezeték nélkül. USB-C portjára kamerát, külső meghajtót, kijel­zőt és mindenféle kiegészítőt csatlakoz­tathatsz. A minden eddiginél gyorsabb Wi-Fi- és 4G / LTE-kapcsolattal mindenhol netközelben maradhatsz. Az iPad Prónak ráadásul fantasztikus hangzású beépített, négy hangszórós audiorendszere van, amellyel hibátlan élmény a sorozatnézés és a zenehallgatás.

Nézd meg AR-ben az új iPadet.

Nyisd meg ezt az oldalt a Safariban az iPhone-odon vagy iPadeden.

Műszaki adatok

Kijelző

Liquid Retina kijel­ző 12,9 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású Multi-Touch kijel­ző IPS-techno­lógiával 2732 x 2048 képpontos felbontás (264 ppi) ProMotion technológia Széles szín­tartományú kijel­ző (P3) True Tone kijel­ző Ujjlenyomatok ellen védő, zsírtaszító bevonat Teljes egészében laminált kijel­ző Tükröződésgátló bevonat 1,8%-os tükröződés 600 nites fényerő

Chip

A12Z Bionic chip 64 bites architektúrával Neural Engine Beágyazott M12 koprocesszor

Hátlapi kamera

Széles látószögű kamera: 12 megapixel, f / 1,8-as fényrekesz Ultraszéles látószögű kamera: 10 megapixel, f / 2,4-es fényrekesz, 125°-os látószög Kétszeres optikai zoom kicsinyítéshez; akár ötszörös digitális zoom Öttagú objektív (széles látószögű és ultraszéles látószögű kamera) Fényesebb True Tone vaku Panorámaképek (akár 63 megapixeles felbontásban) Zafírkristály objektívvédő Hátsó megvilágítású érzékelő Hibrid infravörösszűrő Automatikus élességállítás Focus Pixels techno­lógiával (széles látószögű kamera) Élességállítás koppintással, Focus Pixels techno­lógiával (széles látószögű kamera) Széles skálájú színrögzítés fotókhoz és Live Photo képekhez Szabályozható expozíció Zajcsökkentés Smart HDR fényképezéshez Automatikus kép­stabilizálás Sorozatfelvételek Időzítőfunkció Fényképek geocímkézése Rögzítési képformátumok: HEIF és JPEG

Videofelvétel

4K-s videofelvétel 24, 30 vagy 60 képkocka / s sebességgel (széles látószögű kamera), illetve 60 képkocka / s sebességgel (ultraszéles látószögű kamera) 1080p felbon­tású HD-video­felvétel (30 vagy 60 képkocka / s) 720p felbon­tású HD-videofelvétel (30 képkocka / s) Fényesebb True Tone vaku Lassított videó 1080p felbontással és 120 vagy 240 képkocka / s sebességgel (széles látószögű kamera), illetve 240 képkocka / s sebességgel (ultraszéles látószögű kamera) Time-lapse-videó kép­stabilizálással Moziminőségű videostabilizálás (1080p és 720p felbontásban) Folyamatos automatikus élességállítás videofelvétel közben Zajcsökkentés 8 megapixeles fényképek készítése 4K-s videó rögzítése közben Nagyítás lejátszás közben Videók geocímkézése Rögzítési video­formátumok: HEVC és H.264

TrueDepth előlapi kamera

7 megapixeles fotók Portré mód Portré­meg­világítás Animoji és Memoji 1080p felbon­tású HD-video­felvétel (30 vagy 60 képkocka / s) Retina Flash vaku F / 2,2-es fényrekesz Széles skálájú színrögzítés fotókhoz és Live Photo képekhez Smart HDR Hátsó megvilágítású érzékelő Automatikus kép­stabilizálás Sorozatfelvételek Szabályozható expozíció Időzítőfunkció

Érzékelők

Face ID LiDAR-szkenner Háromtengelyes giroszkóp Gyorsulásmérő Barométer Intelligens fényérzékelő

Face ID

Arcfelismerés a TrueDepth kamerával Az iPad zárolásának feloldása Személyes adatok védelme az alkal­mazásokban Vásárlás az iTunes Store-ban, az App Store-ban és az Apple Booksban

Mobilhálózati és vezeték nélküli kapcsolat

802.11ax Wi-Fi 6; egyidejű kétsávos (2,4 és 5 GHz); HT80 MIMO-támogatással Bluetooth 5.0 technológia UMTS/HSPA/?HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz) Gigabites osztályú LTE (A2068-as és A2069-es modell; sávok: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 29, 30, 34, 38, 39, 40, 41, 42, 46, 48, 66, 71) Csak adatátvitel Wi-Fi-hívás eSIM